Wie zijn we - NADR
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Wie zijn we

NETWORK APPLIED DESIGN RESEARCH

NADR is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse ontwerplectoraten, afkomstig van verschillende hogescholen. NADR verbindt lectoren voor wie toegepast ontwerponderzoek centraal staat. Ontwerplectoraten bundelen in NADR hun krachten en werken samen aan de kwaliteit en zichtbaarheid van deze onderzoeksmethode. NADR is het aanspreekpunt en de sparringpartner voor instanties, bedrijven en beleidsmakers op het gebied van toegepast ontwerponderzoek. Hiermee zet NADR toegepast ontwerponderzoek sterker op de kaart.

Meer weten?

Wil je meer weten over toegepast ontwerponderzoek op hogescholen of over het Network Applied Design Research.

 

Neem contact op met:
Peter Joore, voorzitter Network Applied Design Research

peter.joore@nhlstenden.com

Innovatiekracht voor een mooiere wereld

De bij NADR aangesloten lectoraten zetten toegepast ontwerponderzoek in voor concrete innovaties voor mens en samenleving. Verspreid over Nederland zijn ontwerplectoraten toekomstgericht bezig met toegepast ontwerponderzoek binnen thema’s als gezondheid, voeding, bouwen, technologie en duurzaamheid met als doel de wereld gelukkiger, veiliger en gezonder te maken.

Lectoraten en netwerken

Binnen het Network Applied Design Research werken de volgende hogescholen en lectoraten actief samen: